Boston – dag 6

Sidste dag i Boston startede med, at min telefons vækkeur var crashet i løbet af natten og derfor ikke vækkede mig til tiden. Jeg vågnede derfor pludselig, da en stuepige mente, at det var tid til at gøre rent. Jeg nåede på trods af dette til det sidste foredrag, som jeg skulle høre på konferencen.

Bagefter havde min kollega 9½ time at bruge indtil flyet gik. Vi valgte at spise inde i byen og bagefter gå i biografen for at se Toy Story 3, som vistnok først får premiere i Danmark til august. Det er i øvrigt en ganske udmærket og smuk film, selvom starten er rimelig kedelig og lidt for dyster efter min mening.

I dag er der heller ingen videre billeder, men jeg har fundet et par billeder af skilte, som jeg har taget i løbet af ugen. I øvrigt må USA være skiltenes land. Der er skilte alle steder med hvad man ikke må.

Du skal have trøje og sko på for at gå ind i forretningen, men bukser er åbenbart ikke påkrævet.

Efter 9-11 er amerikanerne efter sigende blevet paranoide. Det betyder blandt andet, at der langs hele havnefronten hænger følgende skilt, som kort fortalt beder om at ringe til panserne – hellere 43 gange for mange gange end 1 gang for lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.