UN-Coolrunner

Jeg har lige afsluttet en kommunikation med Coolrunner (som i øvrigt er i gang med at pisse en masse penge væk på at rebrande sig selv som Homerunner) på en sag, hvor deres underleverandør Bring har lavet min pakke om til en pap-pandekage, og de nægter at erstatte de to uåbnede LEGO-æsker fra pakken, fordi de mener, at skader på min vares emballage er undtaget af deres paragraffer*, selvom der er tale om samlerobjekter. De mener samtidig også, at jeg skulle have sendt pakken indkapslet i en tyk metalkasse, så den ikke kan køres over.

Hvis du gider at spilde din tid, som de har spildt min i flere uger nu, så læs mit svar og se, hvorfor jeg fra d.d. ikke længere tilbyder mine kunder billige pakkeleverancer via Coolrunner.

Jeg kan ikke tro, at I kan fraskrive jer retten til at påkalde jer den paragraf, når der er tale om samlerobjekter, hvor en uåbnet, ubeskadiget indpakning er den del af helheden. Den uåbnede æske udgør er størstedelen af varens værdi uanset hvad jeres (evt. din personlige) mening måtte være. Men gider jeg bruge mere tid på det? Nej.

Så når I nu anbefaler mig at gøre noget andet, så gør jeg simpelthen det, at jeg holder op med at bruge Coolrunner. Brings service er på nuværende tidspunkt på højde med det, DAO var, da I i sin tid skiftede væk fra dem. Bring tæver pakkerne og gør efterfølgende med dem, hvad de har lyst til, og at blive kastet frem og tilbage mellem jer og jeres underleverandør for at slippe for ansvar er blevet normal kundeoplevelse. Det ser jeg både selv og hører fra andre. Og flere af mine kunder klager samtidig over fejlleveringer, ekstreme leveringstider og manglende information på e-mail og sms om levering. Og alt, hvad I har til overs for det, er allerhøjst en beklagelse. Jeg har efterhånden så meget løbende kommunikation med jeres kundeservice pga. alle mulige problemer, at det spilder for meget af min tid, og jeg gider simpelthen ikke mere.

Jeres aktuelle rebranding er IKKE en kundevenlig løsning på alle de problemer, der er. Kig gerne på jeres konkurrent GLS. Jovist, det koster noget mere, men der er ikke noget pis med dem. Hurtig levering, ingen fejlleverancer, ingen beskadigede pakker, ingen forsikringssager. Ingen spild af tid på kundeservice.

Så slut herfra.

Paragraffens ordlyd er i øvrigt: “3.8 Tab som ikke erstattes.
d) Kosmetiske skader der ikke påvirker genstandens brugsværdi og skader på pakkens ydre eller indre emballage (uanset om genstandens værdi er forringet som følge af beskadigelse af den orginale emballage).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.