Boston – dag 3

Tirsdag var den sidste feriedag før konferencen, som jeg og min kollega er i Boston for at overvære. Vi startede dagen med at tage til Prudential Center i håbet om at jeg kunne købe en kasket for at undgå hedeslag. Vi var derude kl. 8:30 for blot at finde ud af, at der kun var modeforretninger og at alt undtaget Dunkin’ Donuts og Starbucks først åbnede kl. 10, så det fik vi ikke meget ud af. I stedet tjekkede vi ud fra YWCA og tog ind til vores andet hotel, hvor vi skal opholde os de sidste tre nætter: Renaissance Boston Waterfront Hotel.

Det er et rigtigt lækkert og moderne hotel. Det første værelse, jeg fik tildelt, lugtede mærkeligt, så det fik jeg hurtigt byttet til et andet, men ellers er der ikke en finger at sætte på noget.

Allerede to dage tidligere havde jeg aftalt med min kollega, at vi skulle bruge noget af dagen på at prøve at køre på Segway, og vi havde derfor bestilt en to timers guidet tur hos Boston Gliders. De to timer inkluderede også en introduktion til at lære at køre på køretøjet, så det var vi rimelig fokuseret på at gøre hurtigt, og efter nogle få minutter gik det også fint. For dem, der ikke ved det, er en Segway et elektricificeret, 2-hjulet køretøj, som man står på, og man kører ved at læne sig enten fremad eller bagud og drejer med styrepinden. Det fungerer ufattelig simpelt og godt, og man kan køre op mod 20 km/t. Men det er hårdt for ben og fødder sådan at stå og skifte balancepunkt hele tiden igennem to timer.

Jeg ikke turde tage billeder, mens jeg stod på Segway’en (den er svær at styre, hvis man mister balancen eller falder af), så vi lod os nøjes med, at guiden tog billeder, som vi efterfølgende købte på dvd. Billederne fik jeg først kigget på, da jeg kom hjem, og et par af dem kan ses her.

Vi kom på vejen rundt i den nordlige del af Boston og Charlestown og så forskellige historiske landemærker primært fra den amerikanske revolution og det berømte Faneuil Hall Market Place. Her finder man blandt andet den officielle Cheers Bar (Sams bar) fra den kendte amerikanske komedieserie af samme navn.

Resten af eftermiddagen gik jeg selv hele vejen gennem byen til hotellet (en tur på ca. 7 kilometer), blandt andet for at finde et posthus for at købe frimærker til et par postkort og for at købe et par badebukser. Der har dog desværre ikke været tid til at prøve poolen på hotellet endnu, men det får jeg forhåbentlig tid til i morgen eller fredag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.