Stor Shu-bi-dua-koncert i Roskilde

Det var virkelig en dejlig oplevelse at høre og se Shu-bi-dua igen. I går aftes, den 30. april klokken 21:15, blev der lukket op for en fantastisk sæt som bød på overraskelser i forhold til sidst, jeg hørte dem.

Vi fik, som jeg håbede, noget at høre fra det nye album, som udkommer i morgen, nemlig nummeret “Kejserens Nye Klæder”, som virkelig duftede af klassisk shu-bi-dua og Michael Hardinger. Jeg tror at dette giver Shu-bi-dua et godt hit og måske et lille comeback til den danske musikscene med godt, nyt materiale, hvilket det har knebet med i mange år.

Koncerten bød desuden på “De Tre Små Grise”, som jeg aldrig har hørt live, og en pause, som måtte indskydes på grund af en forstærker, der hylede. Det sidste lyder måske ikke så ophidsende, men Michael Bundesen benyttede lejligheden til at slå tonen an til en fællessang, nemlig klassikeren “Kylling og Soft-ice”, som blev afsunget af ham alene og hele publikum. Det var virkelig stort og sådan en ting, som man sjældent får lov at opleve.

Den komplette sætliste:

 1. Ærligt talt
 2. Folkevognen
 3. Lulu Rocken Går
 4. Kejserens Nye Klæder
 5. Hvalborg
 6. Nam Nam
 7. Basuner Og Engle
 8. Kylling Og Soft-ice (syng-selv, xtra)
 9. Kære Lone
 10. Vuffelivov
 11. De Tre Små Grise
 12. Livets Pølse (med piano-duel)
 13. Jeg Ved En Lærkerede (syng-selv)
 14. Danmark
 15. McArine (med 3 x solo og meget kort medley: In The Summertime, Karl-Oscar, Cecilia)
 16. Sangen Om Regnormen Kurt Og Arken I Parken
 17. Den Røde Tråd
 18. Står På En Alpetop
 19. Der Er Et Yndigt Land
 20. Ekstra-nummer: Stærk Tobak
 21. Ekstra-ekstra-nummer: Sexchikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.