Shu-bi-dua-dag i Tivoli

Fredag (den 2. september) stod i Shu-bi-duas tegn. Jeg havde for snart længe siden aftalt med Gurli-klubben, at jeg ville tage min guitar på nakken derind, så vi kunne spille og synge og derved få dagen til at gå. Selvom de fleste mødte til Tivolis åbningstid kl. 11, valgte jeg dog at udskyde min ankomst til omkring 13:30, og det gjorde ikke noget, for shubberne skulle først spille på pænen kl. 22.

US havde taget sit keyboard med, og vi fik spillet og sunget en hel masse sange. Sætlisten kan du se nederst i dette indlæg.

Koncerten var som sædvanlig ikke særlig overraskende, sætlisten var den samme, som den plejer at være. Der var dog to overraskelser. Den første bestod i, at tre piger skulle synge kor på “Kejserens nye klæder”. Det havde vi godt nok set før med to piger (den ene er vist Peters, trommeslagerens), men da Bunden ikke mente, at vi kunne høre pigerne nok, bad han orkestret spille sidste omkvæd igen, så vi rigtig kunne høre dem. Den anden overraskelse var, at Tivoligarden (ca. 10 drenge), spillede McArine på deres trommer og fløjter. Det var ganske smukt.

Efter koncerten havde Gurlierne sat Claus Asmussen (den ene guitarist) stævne ved sceneindgangen, da han skulle have overrakt diverse gaver i anledning af hans 30 års jubilæum i Shu-bi-dua. Han blev også udnævnt til Æres-gurli med t-shirt og diplom, og han var efter eget udsagn rørt til tårer. I gaverne indgik blandt andet en hel kasse gode, hjemmelavede karameller.

Jeg måtte hoppe fra at gå med de andre ud og få en skarp efter konceren, da mine sko havde ædt mindst to større vabler i min højre hæl, så jeg humpede hjem i stedet, men på trods af dette, et træt hovede og ømme guitarfingre var det alligevel en dejlig dag.

Gurli-sætliste (så vidt huskes, i alfabetisk rækkefølge):

Shu-bi-dua:

A kat la’ vær
A. Tomsen
Adonis And
Bageren og servitricen
Brdr. Gebis
Dallas
De tre små grise
Den lille pige med svovlstikkerne
Den røde tråd
Det ville glæde min hat
Drømmeland
En mærkelig hoste
Fantasi no. 9
Fed rock
Foggin’ rap
Folkeparty no. 179
Folkevognen
Form og filur
Generatorbouillon
Gode råd
Greven ud af luften
Humbug
Hvalborg
I Østen stiger Olsen op
Jeg – en gris
Jeg er fluen
Jeg har købt en guitar
Kejseren nye klæ’r
Klodekundskab
Krig og fred
Kylling med soft-ice
Laila
Lulu rocken går
Luther Lagkage
Mamba d’Amour
Mark & Ronni
McArine
Melankolini
Melogik
Michael
Michelle
Mig og så Harry
Min piges slikkepind
Minus til plus
Monte Carlo
Mort
Mos på din gravsten
Nam nam
Nappa og nylon
Narresutten
Pariamo italiano
Rosita
Sand-Hans
Sommergryder
Stjernefart
Tunnelåbningssangen
Ærligt talt
Ærmelunden

Andre:

Andreas sang (Kaj & Andrea)
Askes sang (Bamse & Kylling)
Bondemandens sang (Kaj & Andrea)
En tosset sang (Linie 3-udgaven)
Feel (Robbie Williams)
Regnsangen (Bamse & Kylling)
Walk, mand! (Michael Hardinger)

Tak til US for lån af billede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.