Nielsen afslører censur i dansk fjernsyn

Hundredetusinder af danske børn og barnlige sjæle udsat for censur siden barndommen i den politiske korrektheds navn!

I snart utallige år har jeg sammen med familien siddet klinet til skærmene i juledagene og set “Disneys juleshow”, men det er først efter i går, hvor jeg fik en dvd med en masse tegnefilm, at jeg nu kan se, at Disney har valgt at censurere filmen “Donald’s Snow Fight” i juleudgaven. Så vidt jeg husker, ender den nemlig med følgende nedenstående billede efter Anders’ is-krigsskib er smeltet og han falder i et smeltet hul i isen efterfulgt af en opadgående vandstråle, der fryser til is.

Det er bare ikke sådan filmen slutter. Scenen fortsætter i ca. 10 sekunder endnu, hvor der bliver panoreret ned på isen, hvor Rip, Rap og Rup danser rundt om issøjlen til rytmerne af nogen (formodentlig) indianske krigstrommer, mens de udbryder rappelyde i takt med rytmen – noget, man åbenbart ikke må vise, da det formodentlig kan vække anstød blandt sarte sjæle.


Billederne er benyttet uden tilladelse.

Jeg opfordrer til en kraftig boykot af Disneys juleshow indtil filmen bliver vist i sin helhed!

2 thoughts on “Nielsen afslører censur i dansk fjernsyn

 1. Martin G

  En anden side man kan se sagen på er at tegnefilmen med stor sandsynlighed ikke er lavet til juleshowet. Det at der tilsidst ville ske en panorering ned over vandsøjlen ville måske ødelægge Juleshowets dynamik.

  Mit bud er at tegnefilmen er blevet tilpasset programmets dynamik. Jeg tror, og jeg tror at Disney har vurderet, at det er bedre at slutte i højfart, i stedet for at bremse løjerne ned ligefør næste indslag. Derfor er de omtalte 10 sekunder fjernet.

  Reply
 2. Jan Normann Nielsen

  Panoreringen nedad er overgangen til krigsdansen, ikke filmens afslutning. Efter panoreringen ser vi dansen i over 5 sekunder uden kamerabevægelse.

  Jeg synes personligt at der for mange “politisk korrektheds”-undertoner i valget af at klippe den bestemte scene ud til at jeg kan tro, at det ikke er lige netop derfor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.