Udmærket tv-2-koncert i radioen

I eftermiddag var tv-2 i Radiohusets studie 4 og spillede en to timer lang koncert i programmet “P3 Sessions” krydret med interviews og anekdoter, en programserie som i princippet minder om konceptet Live by Request.

Koncerten skulle forestille at være en del udvalgte numre fra den nye plade samt et tilfældigt udpluk af gamle hits. Det sidste skulle foregå ved at der blev trukket tilfældige gaver fra et juletræ, som indeholdt et citat fra forskellige gamle numre. Nogen skulle efter Steffens eget udsagn være numre, som de ikke havde rørt siden 80’erne.

De ti numre, der blev valgt, var dog ikke overraskende. Det var 10 kendte numre, som mere eller mindre altid bliver spillet, så her var der ingen overraskelser, og jeg tvivler på at udtrækningen har været særlig tilfældig – og hvorvidt der har været de påståede sjældne numre i blandt.

Sætlisten var:

  1. De første kærester på månen
  2. Kontoret lukker nu
  3. Natradio / Vi skaber en verden perfekt
  4. Kys bruden
  5. Bag duggede ruder
  6. Sporløs
  7. Skolens højeste snit
  8. Big time og honning
  9. Åh kom nu hjem
  10. Under den sidste hvide bro
  11. Fald min engel
  12. Rigtige mænd
  13. Moonwalking
  14. Rejsen til Rio
  15. En lykkeligt good-bye
  16. Fri som fuglen
  17. Line Jørgensen, Voldum
  18. Hele verden fra forstanden
  19. Jeg vil ha´ dig
  20. Popmusikerens vise

I øvrigt var det ikke kun nye numre, der var blandt de på forhånd valgte. Steffen havde ikke uventet fredet “Fald min engel”, så den med sikkerhed blev spillet, men også numrene “Rejsen til Rio” og “Popmusikerens vise” var blandt de planlagte numre.

Der var forskellige gæster undervejs, fx Julie Marie og Outlandish. Sidstnævnte sang med på “Popmusikeren”.

Jeg ventede spændt på at få “Kontoret lukker nu” i en live-udgave, men den holdt ikke i den udgave, der blev spillet, der var horn på og alt for lidt keyboard, hvilket er samme grund til at “Læn dem ud” heller ikke holder, når de spiller det live. Begge numre er dog fænomenale i studieversionerne.

Overall var koncerten ganske udmærket, og lydkvaliteten var i top i modsætning til i søndags, og så kunne man se koncerten live fra et webcam opstillet i studiet, og selvom kvaliteten herpå var rimelig dårlig var det dog bedre end ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.