Google to the rescue

I søndags havde jeg besøg af en kammerat, og tilfældigt kommer vi endnu engang til at snakke om John & Aage og den herre Povl Carstensen, som spiller Aage, og han nævner to humoristiske bøger, som Povl har skrevet, og som jeg ikke kender eksistensen af (titlerne er “Etværelses med spisetoilet” og “Ventetiden er gratis”).

Det kunne jeg ikke lade sidde på mig, så næste formiddag fik jeg dem hurtigt opsporet på biblioteket, men i stedet for at ulejlige mig ned og låne den fandt Google hurtigt et antikvariat på Østerbro, som åbenbart var ét af de få steder, hvor bøgerne kan opstøves, og et time efter var de mine.

Det er jo sjovere at eje bøgerne, for så kan man også få dem signeret, ligesom min John & Aage-cd og dvd.

One thought on “Google to the rescue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.