Berlin – dag 1

Klokken 17:30 hentede en taxa mig og kørte mig til lufthavnen, hvorfra jeg skulle flyve til Berlin med SAS. Check-in var lidt besværligt, for jeg skulle bruge self-service-automaterne, som står i terminalen. De første fem meldte alle et stykke ind i processen, at der ikke var mere bagagestrimmel, så jeg kunne begynde forfra igen. Til sidst lykkedes det dog, og derefter gik alt smertefrit.

Efter 45 minutters flyvning landede i Berlin/Tegel, og efter en 100 meters bustur til terminalen kom bagagen også i løbet af 5-10 minutter, og derefter var det direkte ud i en taxa og på gebrokkent tysk fået fortalt, hvor jeg skulle hen.

Turen gik af industrikvarteret, som mest af alt lignede Halmtorvet på Vesterbro. Vi kørte forbi et område med rødt lys i vinduerne, og et sted stod der også et par letpåklædte damer og bød sig til forbipasserende. Som sagt kørte vi gennem Halmtorvet og Skelbækgade, så jeg følte mig helt hjemme. Der er dog en ting der er anderledes. Vi du tror at taxaerne kører råddent i København, så skal du prøve dem her. De har intet mod at overhale med 100 km i timen på en smal vej med modkørende biler, og jeg tror nok lige at man som cyklist eller fodgænger skal se sig ekstra godt for.

Fremme ved hotellet fik jeg hurtigt tjekket ind, og som det ses af billederne er værelset udmærket kvalitet, og heldigvis kun på 1. sal. Jeg er stadig ikke kommet mig over 12. etage i Barcelona. Hotellet er dog ikke nyt, hvilket man godt kan se på inventaret, og jeg er lidt bekymret, for toilettet vipper. Nå, jeg kan vel smadre det som jeg gjorde med det i Barcelona.

Dobbeltseng, hmm…

Ud i aftenen og få sig en bid mad, en tår at drikke, opspore nogen Red Bull og tage nogen billeder som nok kommer online i løbet af mandagen. Klokken 9:30 i morgen starter undervisning i “JBoss Clustering”, så jeg må hellere være frisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.