Kaj, Andrea, Ole og Karla i Rødovre Centrum

Jeg har aldrig set Kaj & Andrea andet end på fjernsyn, så det gav næsten sig selv, at jeg var nødt til tage til Rødovre Centrum i dag for at deres show på scenen kl. 13.

Cirka 10 minutter før start gik Keld (og en pose Kims popcorn) og Hanne meget diskret op bag på scenen og satte sig i den store sorte kasse, der var placeret midt for. En rektangular udskæring dækket af et rødt tæppe fik kassen til at ligne et lille teater. På slaget 13 gik Karla frem og proklamerede, at Ole nu igen var kommet for sent. Imens stod jeg bag scenen og tjekkede Ole ud – han stod gemt i en dørkarm ved udgangen fra omklædningsrummet. Han var iklædt sit nye guldkostume, som han har fået specialsyet på Det Kongelige Teater. Derudover var han iført hvid stritparyk og store, grimme tænder. Med andre ord var Ole skiftet ud mens sit alter ego, tryllekunsteren Hergott Spiegelhauer. Et øjeblik efter gik Ole på scenen, og så kørte showet, som i bund og grund havde samme indhold som både “Oles børneshow” og “Ole & Karlas børneshow”, dvs. følgende sætliste:

  1. Navnesangen (Karla, Andrea, Ole, Kaj)
  2. Andreas sang
  3. Kajs sang
  4. Jeg gik mig over sø og (hoppe-, kysse-, prutte- og danse-) land
  5. Farvelsang
  6. Bakke snagvendt-sangen

Hergott Spiegelhauer havde tre tryllenumre med, nemlig

  1. Tørklæde ud af ærmet
  2. Sabelsluger
  3. Prutte lys ud (med assistance af Lykke fra publikum)

Showet varede knap 25 minutter og virkede meget kort, og selvom Andrea til sidst havde taget sit prinsessekostume på og lagde op til, at de skulle lege Tornerose, blev det ikke til noget. Hvad Karla var med for, kan jeg ikke rigtig finde ud af, for hun havde ikke andet end nogen få replikker og sang med på sangene. Det var primært Ole der kørte showet med tryl og guitar, så det var lidt uligevægtigt med fordelingen af arbejdet. Karla (Christine Skou) burde have haft mere.

Efter showet stillede jeg mig op i autografkøen og nåede at få én af både Keld og Hanne. Keld var hurtigt nede fra scenen og begyndte at skrive, men da Hanne kom, virkede det ikke som om hun egentlig gad skrive autografer (hvilket man jo må respektere), så hun forlod hurtigt stedet sammen med Keld, og det var kun Ole og Karla, der til sidst var tilbage.

Jeg havde mit kamera med, men der var desværre ikke mere strøm tilbage, så jeg fik ikke taget nogen billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.