tv-2 i Balleryp

Nej, det er ikke en stavefejl i overskriften, Steffen har det med at udtale alle u’er i bynavne som y’er, jf “blokhyyys”.

I går aftes var der tv-2-koncert i Ballerup Super Arena, og det var et semilukket firmaarrangement med et meget lille og skjult billetsalg, så kun fordi jeg var blevet tippet af en kammerat, lykkedes det at komme med.

Scenen var meget skrabet, helt dækket i sort. Intet bagtæppe med projektorbillede og ingen LED-skærme til det smukke lys/billedshow, som vi så sidste år. Det eneste, jeg kunne genkende fra sidst var instrumenterne og den lille rumraket på Steffens keyboard.

På trods af en godt fyldt arena (formodentlig over 1000 mennesker), var på koncerten alligevel betragtes som en skuffelse, jeg tillader mig endda at kalde en gang “slatten diller”. Sætlisten indeholdt ingen nævneværdige overraskelser i forhold til sidste år, lyssætningen var minimal og skjulte for det meste alle andre end Steffen og Sven, og lydmixet var helt i skoven.

Min kammerat har oplyst mig om, at det ikke var tv-2’s egne lydfolk, og det kan måske forklare, hvorfor det gik så galt med lyden, som det gjorde. Alle guitarsoloerne blev der skruet for sent op på, og det samme gjorde sig flere gange gældende for Steffens keyboard og hans to mikrofoner, som også var forsinket. Jeg hørte på intet tidspunkt unge Nilsson oppe bag ved, så hans mikrofon var nok slukket.

Hornblæserne var i dagens anledning omdøbt til “The Almost Århus Horns”, da Knud Erik Nørgaard på trompet manglede i opsætningen. I stedet trådte Niels Hoppe til og spillede soloen fra “Klasselæreren” på sax, det var vist den største overraskelse til denne koncert.

Sætlisten:

0. Bornholm, Bornholm
1. Fri som fuglen
2. Medley (Motorvej, Dazu Eisgekühltes, Fantastiske Toyota)
3. Natradio
4. Verden Perfekt
5. Sporløs
6. Kontoret Lukker
7. Klasselærer (med sax-solo)
8. Popmusikeren (med “Another one bites the dust”-intro)
9. Nærmeat Lykkelig
10. Det mørke Jylland
11. Alt hvad hun ville var at danse (med El Gringo)
12. Hvem vil danse
13. Vil du danse med mig
14. Hele verden fra forstanden
15. Nutidens unge
16. Be bab a lu la
17. Ubesvaret opkald (Sterling-udgave)
18. Kys bruden
19. Lanternen

X-tra:
20. De første kærester
21. Fald min engel
22. Bag duggede ruder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.