Jam-weekend i Randers

I sidste weekend var jeg lige et smut i Randers med to guitarer, en forstærker + lidt tøj. Tre Gurlier var samlet for jamme lidt sammen, desværre uden trommeslager. Vi måtte nøjes med bas (K), keyboard (US) og akustisk/elektrisk guitar (undertegnede). Det gik helt forbløffende, og til dagenenes anledning havde jeg øvet et par soloer. Selvom jeg altid bliver så kejtet, når jeg skal spille solo, lykkedes det nogenlunde, synes jeg selv, især soloen i “Den røde tråd”.

Som altid var det primært Shu-bi-dua-sange, der blev spillet, men der blev også plads til en del Kim Larsen og et par boblere.

Weekenden var for mit vedkommende helt fantastisk og en noget bedre oplevelse end sidst, da man denne gang havde arrangeret et gæsteværelse til mig, så jeg kunne sove i en dejlig seng og være nogenlunde udhvilet til næste dag. Samtidig blev der serveret mad, som jeg kunne spise, så hvad mere kan man ønske sig? Jeg takker på både store-Jan og lille-Jans vegne. (*)

En (forhåbentlig) næsten komplet sætliste:

Shub:

 • Dallas (i G-dur)
 • Danmark
 • Den røde tråd (m. guitarsolo, i G-dur)
 • Ene og alene
 • Fantasi nr. 9
 • Hvalborg
 • I østen stiger Olsen op
 • Jeg – en gris
 • Jeg har købt en guitar
 • Karl-Oscar
 • Krig og fred
 • McArine (m. guitar-intro)
 • Minus til plus (i E-dur/Bb-dur)
 • Nam nam (i “alt efter humør”-dur)
 • Nappa & Nylon (m. guitar-solo)
 • Phil & Delphia
 • Rom & Cola
 • Stjernefart
 • Ærmelunden

Andet:

 • Walk, mand! (Michael Hardinger)
 • Summer of ’69 (Bryan Adams)
 • Elefantens vuggevise
 • Andreas sang
 • Hvor ska’ vi sove i nat? (Laban)
 • Blip båt (Kim Larsen)
 • Jutlandia (Kim Larsen)
 • Sammen og hver for sig / Fru Sauterne (Kim Larsen)
 • Syrenprinsessen (Kim Larsen)
 • Om lidt (Kim Larsen)

Koda kan som altid bare sende regningen.

(*) For dem, der ikke er helt klar over, hvad jeg taler om her, kan jeg oplyse, at lille-Jan bor inde i mig og har det blandt andet svært med fremmede miljøer og bliver meget sur og stædig, hvis han ikke får lov til at sove.

2 thoughts on “Jam-weekend i Randers

 1. K

  Jamen, selvtak for en dejlig weekend 😀 Håber, vi snart får mulighed for at gøre det igen!

  Jeg er gået i øve-mode.. Du kan godt finde Robbie William’s Angels frem 😉 Så kan der måske blive en lille bassolo i stedet for guitarsoloen i det nummer, for den er syyyyygt simpel*g*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.