Shu-bi-dua på Hovedbanegården

Jeg bestemte mig efter en opfordring at tage ind på Hovedbanegården her til aften for at hilse på Shubberne, og det lykkedes også – i hvert fald de tre, som var mødt op.

D’herrer Michael, Ole og Claus blev interviewet i godt 5 minutter af Hans Pilgaard i tv-2’s program “Go’Aften Danmark” og kom derefter ned ad trappen til banegården, hvor 4-5 fans havde stillet sig op, heriblandt en enkelt Gurli, nemlig Gurli US, som jeg havde udvekslet et par venlige ord med på Shuboardet.

De tre shubber stillede sig venligt op til fotografering og autografskrivning, og jeg havde taget min guitar med, ikke for at give et nummer, men få at få et par kragetæer på den, og det fik jeg. Nu skal der i al fald spilles noget mere Shu-bi-dua på den.

Da jeg sagde det, udbrød Claus, at man kunne starte godt ved at lære nummeret “Minus til Plus”, hvortil Ole nævnte, at den var der mange forskellige akkorder i. Jeg kunne kun sige, at den kunne jeg allerede – det var faktisk det første shu-bi-dua-nummer, som jeg spillede rigtigt på guitar, og så er det tilfældigvis også mit yndlingsnummer, der indeholder min yndlingsakkord: c#m (cis-mol).

3 thoughts on “Shu-bi-dua på Hovedbanegården

 1. Gurli K

  Hælløw Jan!

  Ja, se.. det kan godt betale sig at følge en opfordring. Jeg er vild med din idé om at få signere guitaren 😉 Måske jeg selv skulle gøre det med min bas.. hvis altså jeg kunne nænne, at nogle skrev på den *LOL*

  Vi snakkes!

  Mange hilsner

  K

  Reply
 2. Patrick

  Gurli K, hvis det nu var Kim Daugaard, der skrev på din bas … så ville du da vist være ret OK med det, ikke? 🙂

  Reply
  1. Gurli K

   Haha… Det tror jeg faktisk ikke. Jo måske, hvis det var på bagsiden, men jeg ville nok egentlig hellere “ofre” min akustiske guitar og få skrevet på den 😛 Ikke at det er så relevant mere – her 10-11 år senere har jeg vist de kruseduller, jeg skal have 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.