Ferierapport – 4. dag, 1. del

Følgende er nedskrevet torsdag aften:

Dagen startede med en hurtig nedpakning og betaling for overnatning i receptionen. Herren dér snød vist sig selv for knap 50 kroner, hvis jeg ellers kan regne ud, hvad opholdet skulle have kostet, men det kan også være, at jeg tager fejl.

Jeg havde opgivet at tage nordpå over Sandvig-Allinge, da jeg skulle være i Rønne tidligt. I stedet tog jeg den direkte vej, som primært gik nedad, så jeg kom alt for tidligt til Rønne, hvor jeg måtte tulle rundt i 5 timer. Jeg fik dog lige lejlighed til at hilse på Steffen Brandt og få ham til at signere den bog, han og Jo Dam Kærgaard har lavet i forbindelse med en aktuel udstilling på Oluf Høst-museet: “25 vandringer i Høsts fodspor“, som jeg så i går.

Koncerten i Musikhuzet var rigtig god, men de ansatte, som skulle holde ro og orden var nogen kvajhoveder. Ingen måtte tage billeder, og vores stjernekastere, som vi i fanklubben altid tænder under sidste nummer, blev konfiskeret efter antændelse, undtagen min, som jeg holdt i strakt arm, så ham “politibetjenten” ikke kunne nå den. Så kan han lære det. Vi fik dog en lille snak bagefter, så han vidste, hvorfor jeg var så stædig og kom til at give ham en finger. Jeg ville nemlig lige sikre mig, at jeg ikke skadede fanklubbens gode ry.

Jeg er glad for, at jeg ikke læste sætlisten på forhånd, og jeg blev glædeligt overrasket over at genhøre “Hele verden fra forstanden” og “Vi skaber en verden perfekt” i en opdateret udgave med meget langt instrumentalt mellemspil/solo. Vi fik også “Alt hvad hun ville var at danse” i en meget rocket og hård udgave. Mon det var med vilje eller en spontan indskydelse at den blev spillet sådan? Det må sommerens grønne koncerter afsløre, men det er nok med vilje… Vi fik også et det nye nummer “De første kærester på månen” at høre, og umiddelbart havde det den gode tv-2-sound og var for første gang i lang tid et nyt nummer med Steffen på keyboard. De næste koncerter, hvor vi forhåbentlig får den at høre igen, må afsløre, om sangen holder distancen, som de nye hits plejer…


(billedet er taget af Lone – tak for lån!)

Sætliste:

Kærligheden overvinder
Sådan er det bare
Samfundets skyld
Blod, sved og tårer
Jeg vil ha dig
Turbo
Nærmest lykkelig
Hele verden fra forstanden
Fald min engel
Kom la os brokke os (kort udgave m. Lady Madonna)

Fri som fuglen
De første kærester (“det nye nummer”)
Verdens lykkeligste mand
Line Jørgensen
Big time
Klasselærer
Lykke på rejsen
Popmusikeren
Alt hvad hun ville (hård, rocket udgave)
Nutidens unge
Be ba
Verden perfekt
Rigtige mænd
Lanternen

X-tra:
Kys bruden (ønsk selv)
Jordens heldigste
Bag duggede

(Titlerne er direkte afskrift af sætlisten og ikke de officielle sangtitler, og teksten i parentes er mine egne bemærkninger)

Mon ikke vi kan forvente, at sommerens festivalsæt er en skrabet udgave af ovenstående?

Efter koncerten tog jeg direkte tilbage, men…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.