Ferierapport – 4. dag, 2. del

Følgende er nedskrevet torsdag aften:

Findes der karma? Jeg havde lige spredt noget dårligt ved koncerteren, så nu får jeg det lige tilbage? Eller er det nemesis fordi jeg lige har begået hybris ved at køre cykle hjem til campingpladsen uden lys på? Kald det hvad du vil, jeg kalder det bare “hvorfor er jeg altid så uheldig”?

I hvert fald ankom jeg her til campingpladsen for lidt siden, og der var ikke meget lys henne ved de telte, hvor jeg ligger. Jeg kører mod det telt, jeg tror er mit, men der lyder et svirp, og jeg får en ufrivillig tandlægeoperation i min overlæbe af en tørresnor, der er hængt op mellem to træer.

Blødningen er standset nu, men min læbe er flået op tre steder inde i munden og min “streng” under overlæben er sprunget. Campisterne, der har arrangeret denne talentløse forestilling, skal vist lige have et ord med på vejen, når de dukker op.

Det gjorde de lige nu, og det er var en venlig ung fyr, som godt kunne se, hvordan det kunne gå galt. Det er simpelthen også for dumt, især når der ikke hænger noget tøj på den.

Nå, jeg vil gå til køjs med en hævet overlæbe og se, hvordan den ser ud i morgen.

Mine tanker ledes utvivlsomt hen på den campingtur, jeg var på, da jeg var knægt og fik turen ødelagt i Sommerland Sjælland af en spade, der satte sig på mit ansigt, mens jeg lå på ryggen på en hoppepude. Der fik jeg blodsnue og forrykket mit næseben.

Jeg tager et par hovedpinepiller og går i seng. Det gør dog egentlig ikke ondt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.