Ferierapport – 5. dag

Der er ikke så meget at skrive om den sidste dag (fredag).

Jeg sov stort set ikke om natten, dels på grund af at jeg frøs, dels fordi jeg nok stadig var lige chokeret over oplevelsen med tørresnoren og hvad den kunne have lavet af omrokeringer i mit ansigt, havde den siddet i en anden højde og havde jeg haft mere fart på cyklen.

Om formiddagen pakkede mine ting, kørte ind til Rønne centrum, tilbage et par timer, hilste på Sven og tog færgen tilbage til virkeligheden.

Der var ½ times ventetid i Ystad, så jeg benyttede lejligheden til at lige at gå en tur op ad gågaden.

Toget kørte mig til Hovedbanegården, hvorefter jeg lige rundede Fantask og købte mig det Simpsons-blad, som har ventet på mig i over en uge, og så cyklede jeg ellers hjem, overtræt og glad for at være tilbage. Efter aftensmad og lidt fjernsyn smed jeg mig på sengen og sov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.