Grøn Koncert i Valby 2005

Søndag stod i musikkens tegn. Årets grønne koncerter var nået til enden i Valby, og tv-2 spillede som de plejer at gøre hvert andet år, så det måtte jeg ikke gå glip af.

I sidste øjeblik meldte min veninde Jeanette ud, at hun godt ville med, ellers havde jeg måttet tage af sted alene og nøjes med at hilse på de sædvanlige tv-2-fans.

Vi ankom midt under Safri Trio, som ikke siger mig en pind, især ikke forsangeren. Formålet med at møde på dette tidspunkt var at være i god nok tid til at Jeanette kunne høre Sanne Salomonsen. Hun fyrede den også af, men hendes musikstil siger mig ikke det store, slet ikke den nye. Selvom der blev spillet nogen gamle Sneakers-numre, synes jeg, at det var kedeligt. Hvor var det også usmageligt, at hun under et helt nummer tog turen langs barrieren og hilste på publikum som en anden amerikansk præsident.

Efter Sanne var det tid til Tim Christensen, og han har jeg egentlig heller ikke så meget godt at sige om. Han kører rundt i den samme stil og numrene ligner hinanden til forveksling, så jeg ventede egentlig bare på at han blev færdig.

Så kom tv-2 endelig på, og det blev med et sædvanligt festival med nye og gamle numre “der holder distancen”, og publikum var med fra starten. Vi fik også det nye nummer “De første kærester på månen”, og det var anden gang jeg hørte det. Allerede nu går jeg og nynner sangen, og det skal nok blive et hit, når den nye plade kommer til efteråret.

Ellers er der ikke så meget at sige om dagen, som var ganske hyggelig, men ikke så musikalsk interessant.

tv-2’s sætliste, sådan cirka:

 1. Kærligheden overvinder alt
 2. Eventyr for lettere øvede
 3. Verdens lykkeligste mand
 4. De første kærester på månen
 5. Big time og honning
 6. Der går min klasselærer
 7. Line Jørgensen, Voldum
 8. Popmusikerens Vise
 9. Alt hvad hun ville var at danse
 10. Hele verden fra forstanden
 11. Nutidens unge
 12. Be baba lula
 13. Fald min engel
 14. Lanternen
 15. Jordens heldigste (x-tra)
 16. Kys bruden (x-tra)
 17. Bag duggede ruder (x-tra)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.