London-turen, 1. del

I sidste uge var jeg på en meget kort tur til London. Anledningen var som bekendt, at tv-2 havde valgt at spille deres eneste officielle efterårskoncert i det gamle Shepherd’s Bush Empire, hvor alle de store har spillet i tidens løb. Koncerten var samtidig “release-koncert” i forbindelse med det nye album, som udkom 5 dage senere. Der kommer mere om koncerten i et efterfølgende indlæg.

Jeg havde købt fly-billetter over nettet hos Easy-Jet, der transporterede mig retur for under 700 kroner. Dertil skulle lægges ca. 230 kroner til togbilletter mellem Stansted Airport og Liverpool Street Station i London, men det er stadig en rimelig affære.

Flyet gik 21.15 dansk tid onsdag fra Kastrup og jeg ankom til mit hotel ca. 0:30 midnat engelsk tid, så det var egentlig ikke særlig lang tid, det tog at komme hele vejen. Togbilletterne havde jeg også bestilt over nettet og kunne hente dem i en automat i lufthavnen, og det komplicerede undergrundsystem er også så simpelt at benytte, at jeg kunne finde ud af det uden problemer og jeg kom uden nogen former for forsinkelse eller problemer til hotellet, som jeg havde fået anbefalet af Steffen Brandt og nogen tv-2-fans (det er vist dér, danskerne altid bor). Jeg synes personligt ikke det var pengene værd: Det trak gennem døren, der var meget lydt, madrassen var hård og generelt så hotellet meget slidt ud indvendig.

Jeg sov længe torsdag og tog efter “morgenmad” direkte til Kensington Street-undergrundsstationen, da jeg ville se videnskabsmuseet “The Science Museum”.

Mere information følger en af dagene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.