Shu-bi-dua endnu et skridt på vej mod opløsning

Kun et halvt år efter, at bandet sendte sin nyeste plade på gaden, siger endnu af de gamle drenge farvel til bandet. Guitaristen Claus Asmussen, som har været fast mand i gruppen i 30 år, forlader bandet, som er ved at gøre sig klar til juleturné.

Umiddelbart kommer der ingen erstatning for Claus på scenen, og det kommer til at kunne mærkes, da Ole formodentlig skal overtage hans forspil og soloer, eller også ryger numre som Vuffelivov helt ud – et nummer som Claus stod for forspillet på.

Der går allerede mange rygter om, hvorfor Claus er skredet, men faktum er, at ingen andre end Claus og bandet selv ved hvorfor. Se og Hør afslører, at ingen parterne vil udtale sig, hvilket peger på, at det er interne stridigheder i gruppen, som endnu engang fører til opbrud. Tidligere har både Michael Hardinger og Jørgen Thorup forladt bandet på denne bekostning, og derudover har der også været kraftig udskiftning i bandet gennem hele bandets karriere.

Det var ex-shub Michael Hardinger og forsanger Michael Bundesen, der sammen med Hardingers sidekick Rasmus Schwenger enehændigt leverede materialet til det nyeste Shu-bi-dua-album, og dette kan måske også være en del af forklaringen på opbruddet…

Bandet mangler nu en rytmeguitarist, så jeg burde faktisk tage til audition, hvis der nogensinde kom en sådan! Det har jeg jo arbejdet på i flere år…

1 thought on “Shu-bi-dua endnu et skridt på vej mod opløsning

  1. Martin G

    Jeg tror også jeg vil smutte til audition, tror jeg ville kunne bidrage meget til shubidua; Jeg vil betegne mig selv som en udmærket rythmeguitarist i genren ‘metal’. Min yndlings tegnefilm er ‘Jeg er Væsel’ som kører på Cartoon Network.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.