Hedder min næste guitar Ibanez?

Ibanez SZ520FM DASDet var egentlig meningen, at jeg skulle ned og se på en Epiphone LP hos Aage, men da jeg fik den i hånden så den billig ud (hvilket den også var), og jeg følte ikke noget særligt, når jeg spillede på den, og så er efter min mening et meget dårligt udgangspunkt for et længerevarende forhold.

I stedet prøvede jeg en Hagstrøm, som lignede den og stort set var samme guitar, dog skulle være lidt bedre, men den sagde mig heller ikke noget.

En af Aages medarbejdere synes, at jeg skulle prøve en Ibanez SZ520FM DAS, og med det samme jeg slog den første, tilfældige akkord af, kunne jeg mærke, at det bare var en fed guitar og at den virkelig sagde mig noget. Jeg spillede på den et kvarters tid med megen tilfredshed, og jeg fik den efterfølgende lagt til side, så jeg kan prøve den engang i næste uge, hvor jeg formodelig køber den.

Den er fed, mand!

One thought on “Hedder min næste guitar Ibanez?

  1. Søeborg

    Ser superfed ud … Og ligner en med en go’, sprød sound …
    Go’ fornøjelse med den når den lander i casa Normann …. 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.