tv-2 på Rådhuspladsen

Nielsen laver lean-in ved interview på Hovedbanegården

Som mange nok har opdaget udgav tv-2 i går deres nye plade “For dig kunne jeg gøre alting”, og i den anledning blev der spillet en 51 minutters kort koncert på Rådhuspladsen her i København, hvor jeg og andre venner og bekendte også var til stede (beviset ses på billedet ovenfor). Omkring 25000 mennesker benyttede chancen til at høre både nogen af de nye og de gamle sange, desværre primært det sidste.

Sætlisten (nye numre er markeret med *):

 1. Popmusikerens vise
 2. For dig ku’ jeg gøre alting *
 3. Randers Station *
 4. Big time og honning
 5. Natradio
 6. Vi skaber en verden perfekt
 7. Hele verden fra forstanden
 8. Be bab a lu la
 9. Fald min engel
 10. Grib mig *
 11. De første kærester på månen
 12. Hvis du går ud nu (x-tra) *
 13. Bag duggede ruder (x-tra)

Som fan må tillade mig at føle mig skuffet, især fordi jeg glædede mig til at høre de nye sange og derfor ikke havde smuglyttet til pladen. Derfor kendte jeg før koncerten kun numrene “For dig ku’ jeg gøre alting”, fordi det blev spillet til Grøn Koncert i sommers, samt “Randers St.” og “s.o.m.m.e.r.”, som er udgivet som singler og voldspillet i radioen og hjemme hos mig. Som man kan se af sætlisten fik jeg kun mulighed for at høre to andre, nye numre, og det var sidst i koncerten, hvor lyden var så høj, at jeg næsten ikke kunne høre hverken tekst eller melodi. Resten af sætlisten er stort set det samme, som er blevet spillet til koncerterne de sidste par år, så der var absolut ingen overraskelser heri og var derfor bare generelt kedeligt, især for dem, der har været til at andre koncerter inden for de sidste par år eller set en koncert, der er udgivet på dvd og har været vist i tv.

Jeg kunne komme med flere klagepunkter, men jeg tror, at jeg stopper her, før det bliver et stort og surt opstød.

Det var en fin og vellykket koncert, og folk på Rådhuspladsen var glade og fik varmen i kulden. Derudover hyggede bandet sig, så koncerten må betragtes at være en succes. At jeg (og andre i nærheden af mig) var utilfredse, må være vores egen sag.

Til sidst: På grund af koncertoplevelsen har jeg udskudt lytningen af den nye plade et par dage, den skal ikke påvirkes af en kedelig oplevelse, slet ikke når den får tæsk nok af anmelderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.