PD går helt amok i gebyrer

STOP!

Mange husker nok mit indlæg Post Danmark går amok, som omhandlende de absurde prisstigninger, som Post Danmark har indført ved årsskiftet. Nu viser det sig mindsandten også, at man har fordoblet moms- og fortoldningsgebyret for forsendelser fra uden for EU, hvilket betyder, at det nu koster ikke mindre end 150 kroner i gebyr at få en værdiforsendelse ind i landet. Hvis man ikke havde stoppet alt privat import med det gamle gebyr, som man næsten lige kunne acceptere, så er det da helt slut nu. Der er kun ét ord at sige om prisforhøjelsen: Bindegalt.

Tjek i øvrigt linket til Politiken.dk, den opsummerer alle forringelserne, som Post Danmark har indført i de sidste mange år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.