Første skridt på den nye vej

Jeg har tidligere proklameret ændringer, og flere vil sikkert vide, at jeg skiftede livsstil en uge før jul, og her 5 uger senere kan jeg gøre op, at jeg har nået det første mål og foreløbig tabt 10 kilo. Det har faktisk ikke været så svært, jeg dyrker bare fast motion og har skåret størrelsen på mine måltider ned til næsten det halve, og de er derudover også blevet sundere.

Dette var kun første mål af flere (hvoraf de ikke alle sammen handler om at tabe sig), men der er mange flere kilo, hvor de kom fra, så jeg fortsætter med “spis normalt”-kuren!

One thought on “Første skridt på den nye vej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.