10030 – Imperial Star Destroyer (TM)

Som jeg skrev for en måneds tid siden, har jeg købt et kæmpe LEGO-sæt i USA. Jeg havde dog på købstidspunktet ikke nogen idé om, hvad jeg havde kastet mig ud i, før jeg hentede varen på posthuset i fredags (og betalte uhyrlige gebyrer).

Kassen var enorm, og den vejede over 10 kilo. Inden jeg havde pakket den helt ud, fyldte klodserne hele mit sofabord. Nedenfor kan ses billeder fra start til slut. Jeg vil tro at modellen har taget ca. 8 timer at samle over tre dage (fredag til søndag).

Modellen, som er den tredjestørste, som LEGO har lavet gennem tiden, er nu udstillet oven på skabet i “entreen”, og kunstinteresserede kan kigge forbi. Der er gratis entre.

Til dem der tænker “manden har ikke noget liv”, kan jeg afsløre, at jeg lørdag udover at lege også nåede tre koncerter, både Rockfesten i Rødovre (Shu-bi-dua og One Two) samt Tina Dickow på Frederiksberg.

4 thoughts on “10030 – Imperial Star Destroyer (TM)

  1. admin Post author

    Tak for tippet, jeg synes dog personligt ikke, at der er noget cool ved den pågældende model, som lige som de andre store modeller ikke bliver solgt i Danmark.

    Modellen har på trodsa af navnet stort set intet med dødsstjernen at gøre, men viser i stedet 14 øjebliksbilleder fra den originale film. Dette er selvfølgelig cool og nørdet, men det er ikke noget, der vil få mig til at spendere 2000 plus forsendelse, moms og told.

    Hvis der bliver flere projekter hos mig bliver det 10143 og 10179.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.