Dag 2 i Chicago

chicago-baadehavn

Dag 2 i Chicago bød på masser af spændende oplevelser. Fra formiddagen gik jeg med min kollega Michael langs med kajen ved lystbådehavnen ned til Shedd Aquarium, som er et enormt akvarirum (Danmarks Akvarium når det ikke til sokkeholderne). Der var ufattelig mange fisk, men også frøer, slanger, skildpadder, oddere, pingviner samt delfiner og hvidhvaler. Det var helt fantastisk at se, især var jeg meget fascineret af deres forskellige rokker.

shedd-froe

shedd-soehest

Efterfølgende gik jeg en længere tur igennem downtown, denne gang mod vest, og jeg kom mere eller mindre med vilje forbi Willis Tower (tidl. Sears Tower), USA’s p.t. højeste bygning på 527 meter og 108 etager.

sears

Jeg havde bestemt mig for, at jeg ville op i det, for ellers ville jeg ærgre mig når jeg kom hjem over ikke at have turdet. Det var bare et spørgsmål om at tage sig sammen, så det gjorde jeg og tog den 60 sekunders elevatortur til udkigsposten på 103. etage, som er 412 meter oppe. For satan, der er langt ned, men sikke en udsigt. For det ikke skal være løgn har man hængt 3 glasbure ude på siden af bygningen, så man kan gå ud og stå i det fri og kigge ned. Efter ca. 10 minutter med svedige håndflader fik jeg overtalt en anden turist til at tage et par billeder af mig, når jeg gik derud, og så gik jeg baglæns derud, så jeg ikke kunne se hvor jeg gik hen.

jan-sears

Efterfølgende besluttede jeg mig for, at det var snyd, så jeg fik langt om længe bevæget mig derud med snuden fremad. Tredje gang gik jeg derud og kiggede ned. Da jeg kom ind begyndte mine ben ikke at ville bære mig, så jeg bestemte mig for at tage ned igen.

jan-sears2

Jeg har ikke rigtigt købt noget herovre endnu andet end et par t-shirts (fordi jeg ikke havde taget nok med til hele turen), så for at have et eller andet med hjem købte jeg et brætspil nede i Sears Tower.

Det komplette album fra dagen kan ses her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.