USA-tur – dag 1

Som nævnt i den foregående dagbog vågnede jeg kl. 3:30. Jeg valgte at bruge den sene nat/tidlige morgen på at få uploadet billeder, skrive lidt i dagbogen og kigge lidt rundt på nettet for at finde en plan for de næste dage. Derefter gik jeg ud for at finde nogle donuts. Først vendte jeg forbi lufthavnen, men der var intet offentligt tilgængeligt sted andet end en minimal Starbucks, som knap nok havde noget at spise. I stedet valgte jeg at gå mod nordøst og finde kæden Yum Yum Donuts, som jeg havde set på Google Maps, men da jeg kom derhen, hvor jeg havde set at den skulle ligge, kunne jeg ikke finde den. I stedet gik jeg videre mod øst for at finde Randy’s Donuts, som jeg også havde læst om. Den lå, hvor den skulle, og her fik jeg mit livs første sprøde donuts, og de var rigtig gode. Da jeg kom tilbage på hotellet kunne jeg via Google Maps regne ud, at jeg havde gået godt ca. 10,5 kilometer for at finde morgenmad.

PÅ vejen bestemte jeg mig for at tage til Anaheim for dagen efter at forsøge at komme i Disneyland. Anaheim ligger et godt stykke væk, og den billigste måde at komme derhen er at tage et tog til Norwalk Station, som kørte fra en anden station, som ligger et par kilometer væk, og derefter så med ekspresbussen resten af vejen. Så det var igen ud at få luftet futterne, da jeg er for nærig til at køre i taxi, har brug for motionen og fordi man ved at gå får langt bedre tid til at se, hvad man kommer forbi, og på vejen kunne jeg så samtidig spise lidt frokost.

Turen til Anaheim tog ca. 3½ timer inkl. gåturen, så jeg kom først frem sent på eftermiddagen. Jeg besluttede mig lidt senere for at undersøge adgangsforholdene til Disneyland og gik derfor en længere tur, hvor jeg kom ind til Downtown Disney – en lille by med en masse Disney-butikker, som ligger lige uden for forlystelsesparken. Der brugte jeg lidt tid og gik derefter tilbage til mit værelse på Travelodge Inn og gik ret tidligt i seng oven på en dag, hvor jeg har gået ca. 21 kilometer. Takket være mine Compeed-plastre under forfødderne fik jeg (som forventet) ingen vabler.

Her et par billeder fra dagen. Et større galleri kan ses her.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.