Ivan Pedersen i Rødovre Centrum

Klokken 17 gik Ivan Pedersen og en to-personers trio på scenen i Rødovre Centrum og spillede en god halv time med mange af Ivans egne sange, både gammelt og nyt. Så vidt jeg kunne forstå på en mand, jeg talte med, muligvis manageren, manglede den afstumpede trio vist en trommeslager, der ikke kunne komme.

Jeg fik desværre ikke fat i de to herrers navne, men de spillede ganske fortrinligt og formåede at give liv til Ivans sange, selvom de kun var guitar og klaver, ind i mellem assisteret af Ivan på guitar eller tambourin.

Det var som altid en fornøjelse at høre Ivan synge med sin markante og smukke stemme, og selvom det var en eftermiddagsforestilling i et indkøbscenter var der alligevel mødt knap 100 mennesker op, hvilket er noget mindre end Birthe Kjær åbenbart havde trukket derude i går, et faktum som Ivan selv pointerede.

Efter koncerten ville jeg høre Ivan, om jeg kunne få lov at få sætlisten med hjem, men jeg nåede ikke at få fat i ham før han var smuttet, så guitaristen i trioen endte med give mig få lov til at tage den.

Sætlisten:

  1. Half a man
  2. Hul i maven
  3. Savner hjerte
  4. Ud i det blå
  5. Alting én gang til
  6. Bitter Moon
  7. Don’t Jump the Ditch (ekstra)

Jeg tog en del billeder, men jeg kender sgu ikke mit kamera godt nok endnu, for mange af dem var uskarpe, så det øverste i sin lille størrelse var noget af det eneste, der kunne bruges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.