Ny Buzz Lightyear

Som man nok ved har jeg fået ny arbejdsplads, da firmaet er flyttet til Kalvebod Brygge. Det skal fejres, så jeg købte i går en ny Buzz Lightyear-dukke, som skal stå på mit skrivebord til inspiration. Hvis man ikke ved det, er det af tre grunde:

 • Buzz’s catch-phrase er “To infinity and beyond”, hvilket må være den ultimative mål for ens arbejde. (At Buzz derudover er en klaphat, der spiller smart uden noget at have det i, er en anden, ubetydelig sag)
 • Buzz Lightyear er en figur, der kom til live i den computer-animerede film “Toy Story”.
 • Buzz’s stemme er indtalt af Tim Allen, en af mine personlige favoritter.

Min gamle dukke var var en lille brugt én fra et loppemarked, og knappen til lyde var gået i stykker. Så denne her er både større og sejere! Desværre er lydene ikke indtalt af Tim Allen men i stedet af en eller anden amatør, hvilket gør lydene ubrugelige. Men hvad, dukken skal også bare stå og se pæn ud.

Det er egentlig utroligt at man stadig kan få en dukke i en legetøjsforretning, når det er 7 år siden siden at “Toy Story 2” var i biografen.

4 thoughts on “Ny Buzz Lightyear

 1. Martin G.

  Disney kører jo også et Buzz Lightyear show, så det er nok derfor dukken er så let at få fat i, selvom det er 7 år siden Toy Story 2.

  Reply
 2. Nicolai

  Hej

  Min søgen efter en Buzz figur til min søn, fik mig her forbi. Hvilken legetøjsforretning købte du den i?

  Reply
 3. Nathasja

  hej

  hvilken legetøjsbutik har du købt buzz lightyear’en ?
  Min lillebror elsker at se toys story og det eneste han ønskede sig i julegave var en uzz lightyear, men jeg fandt ikke nogen. derfor skylder jeg ham stadig en gave og helst en buzz lightyear.
  – Håber du svarer tilbage.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.