Grøn Koncert 2007

Regnbuen skinnede her til aften over Valbyparken og pegede direkte ned på scenen, hvor tv-2 spillede. En guldkrukke synes jeg ikke, der var tale om, men der var bestemt gang i den, selvom regnen faldt under halvdelen af koncerten. Det var i år Grøn Koncerts 25 års jubilæum, og i den anledning havde alle de optrædende taget gæster med. Steffen & co. havde taget Kira Skov med, som sang sit nummer “Loosing You”. Lidt senere dukkede Jan P. og M.C. Einar op og rappede nummeret “Ahr dér”. Udover disse optrædener var koncerten to nye numre + opkog på den gamle sætliste med de største af hitsene, som ærligt talt snart hænger mig ud af halsen. Det skal dog siges, at det nye nummer “For dig” er superfedt og holder, når der fremføres, i modsætning til det nye hit “S.O.M.M.E.R.”, som holder i radioen men ikke live, slet ikke når det lige har styrtet ned.

Sætlisten:

0. Bornholm, Bornholm
1. Hallo hallo
2. Sporløs
3. Big time og honning
4. Natradio / Vi skaber en verden perfekt
5. For dig (nyt nummer)
6. Klasselæreren
7. Popmusikerens vise
8. Loosing You feat. Kira Skov
9. Nutidens unge
10. Hele verden fra forstanden
11. Be bab a lu la
12. Ubesvaret opkald
13. Ahr dér feat. Jan P og M.C. Einar
14. Lanternen
15. De første kærester på månen (x-tra)
16. S.O.M.M.E.R. (xx-tra)
17. Bag duggede ruder (xxx-tra)

Før tv-2’s optræden var Nephew på scenen, og det gik bestemt ikke stille af sig. Tværtimod blev der spillet højt, efter min mening for højt. Oppe foran scenen smed de unge piger overtøjet og lod alting stritte, lige indtil de opdagede, at “de” var på stormskærm. Formodentlig et dejligt syn fra scenen men lidt svært at se nedefra, hvor jeg stod.

Nephew startede med at sende Darth Vader på scenen i skikkelse af Simon Kvamm med passende hjelm på, og så gik det ellers derudaf med en blanding af numre fra de to nyeste plader. Midt i sættet kom Peter Sommer på scenen og hjalp Nephew med hans egen sang “8-6-6-0” og Nephews “Movie Klip”. L.O.C. kom på scenen under ekstranummeret “Hospital” og fik nummeret til at gå op i en højere enhed end Nephew selv kunne have gjort det. Rigtig fedt!

Sætlisten:

1. En Wanna-be Darth Vader
2. Taxa-triumf
3. Superliga
4. Science fiction & familien
5. First Blood harddisk
6. Ordenspoliti
7. 8-6-6-0 feat. Peter Sommer
8. Movie klip feat. Peter Sommer
9. USA DSB
10. Mexico ligger i Spanien (og Italien)
11. Worst & Best Case Scenario

Ekstranumre:

12. Hospital feat. L.O.C.
13. Igen & igen &

Jeg oplevede herudover kun at høre Beth Hart på årets koncert, men jeg har ikke umiddelbart noget interessant at sige om den optræden andet end at hun har en skarp mund.

1 thought on “Grøn Koncert 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.