Min store akkordsamling offentliggøres

Jeg har igennem flere år nedskrevet akkorder til en stor del (primært danske) sange, fordi nodebøger ofte er ukomplette, og fordi jeg for længe siden opdagede, at de akkorder, som andre musikere har skrevet på diverse akkordhjemmesider, ofte er mangelfulde eller helt forkerte. Nu da samlingen er nået op på 200 sange, har jeg bestemt mig for at offentliggøre det hele som PDF-filer, der kan downloades og printes. Mit håb er, at andre også kan få glæde af dem.

Klik her for at gå til oversigten over sange.

4 thoughts on “Min store akkordsamling offentliggøres

 1. Lars

  Hej Jan,

  Lidt af en guldgrube du har publiceret her. Jeg er for sjov begyndt på ukulele sammen børnene herhjemme og den her samling gør det hele meget nemmere, så tak for den.

  Mvh. Lars (ex-kollega, One.com)

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Lars. Tak for rosen og god fornøjelse med ukulelen! Skriv endelig, hvis du finder fejl! 🙂

   Reply
  2. Lars Brosbøl

   Fedt – jeg fandt næsten hvad jeg skulle bruge til vores Band på nær en: Shubidua`s “WeWanna Be Free” ,
   men så fandt jeg den andet steds.
   Men tak for dit arbejde her – det er utrolig godt.
   mvh Lars Brosbøl

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.